BANDEROLLER, ETT EFFEKTIV SÄTT ATT SYNAS
Vi skapar banderoller stora som små. Ett perfekt sätt för utomhusexponering då våra banderoller står emot fukt, väta, väder och vind. En banderoll är ett kostnadseffektivt sätt att exponera en kampanj, ett erbjudande eller en logotyp så väl högt som lågt. Går att montera på husfasader, broar, tält och många många fler platser.
Vi printar i 4-färg på vår högkvalitets film för maximal exponering och kvalitet. Kontakta oss för att på reda på hur vi kan hjälpa dig. Snabb leverans och hög kvalitet.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
För att beställa kontakta oss för snabb leverans. Vi levererar snabbt och enkelt.

STORLEKAR OCH MODELLER
Banderoller går att få i mängder av storlekar. Vi levererar banderoller upp till 130cm x 1000cm vilket gör att alla ändamål täcks inom dessa marginaler. Önskar du ännu större yta löser vi detta genom formpassade banderoller som monteras brevid eller mot varandra.

Samtliga banderoller levereras med färdiga öljetter i hörnen och på utvalda ställen längs med kanterna för att det snabbt och enkelt ska gå att montera våra banderoller.
Vi har även färdiga lösningar för maximal exponering på öppna ytor såsom golfbanor, racingbanor, mässhallar etc. såsom ställningar och ramar för enkel montering och transport.

VI ERBJUDER EN KOMPLETT LÖSNING
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en totallösning. Saknar du material för att printa skapar vi detta. Enkla som avancerade motiv, vi löser allt.
Har du redan ett färdigt material kan vi oftast leverera en färdig banderoll inom en vecka med reservation för hög arbetsbelastning. Snabbt och enkelt.