VI SKAPAR DEKALER TILL ALLA ÄNDAMÅL
Söker du formskurna dekaler för stripning av fordon, skyltfönster eller annan plats? Vi levererar snabbt och med kvalitet.
Vi kan leverera i en mängd olika färger och material, krom, enfärg, reflex och både i blankt och matt finish. Vi fixar allt från små till mycket stora serier till ett av marknadens bästa priser.
Lider du i dag av långa leveranstider och krav på stora ordrar, kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
För att beställa kontakta oss för snabb leverans. Vi levererar snabbt och enkelt.

STORLEKAR OCH MODELLER
Vi kan erbjuda dekaler i alla storlekar, från så små som 1x1cm till 130x1000cm. Storleken och modellen är inget hinder. Vi löser även montering av dekaler på fordon och liknande, hör av dig till oss för att kolla hur vi kan stå till tjänst.
Genom att vi formskär dekalerna kan vi skapa en obegränsad mängd former och varianter. Vi skapar effekter med olika folier i olika färger i flera lager.

Vi erbjuder olika material för inomhusbruk, utomhusbruk, slitstarka för montering på mark eller golv och insynsskydd till fönster. Vi har det du behöver, fråga och få svar.

Är du ute efter printade logotyper, bilder eller andra liknande artiklar? Vi erbjuder äver printade och formskurna klistermärken såsom t.ex. varningskyltar, namnskyltar, larmdekaler, etiketter, logotyper och mycket mycket mer.
Kombinera vårt sortiment av dekaler och klistermärken för att visa upp ditt märke eller profil på ett kostnadseffektivt och spännande sätt.