FORDONSDEKOR I ALLA FORMER
Vi skapar unika och utmärkande dekorer till dina fordon. Är det en produkt du vill visa upp eller stärka ditt varumärke? Vi hjälper dig att synas ute på vägarna, hos dina kunder och vart än ditt fordon befinner sig för stunden.

Ute i trafiken är vart och varannat fordon skyltat med små eller stora dekaler som härleder till vart detta fordon hör hemma. Kan vara ett servicefordon, transportfordon eller tjänstefordon i allmänt. Att synas genom ditt fordon är ett enkelt sätt att nå nya oanade marknader.
Att genom en tydlig dekor visa upp hemsideadress och kontaktinfo tillsammans med vilka tjänster man utför eller erbjuder kan leda till nya kontakter och detta helt utan ansträngning.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
För att beställa kontakta oss för snabb leverans. Vi levererar snabbt och enkelt.

BILMODELLER OCH DESIGN
Vi designar, tillverkar och monterar din dekor snabbt och enkelt. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig en unik, snygg och talande design för att just ditt fordon ska sticka ut bland mängden.
Vill du enbart ha en logotyp eller vill du ha ett motiv tillsammans med produkter, tjänster och kontaktinformation? Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar just dig och din verksamhet bäst.

MONTERING
I vår monteringsverkstad i utkanten av Göteborg monterar vi och anpassar dekoren just efter din bilmodell och efter dina önskemål.
Tack vare dagens teknik kan vi redan innan montering visa upp hur det slutgiltliga resultatet kommer att se ut redan innan vi börjar att jobba vilket ger kunden stora möjligheter att vara med och besluta hur det kommer att se ut.

KOMPLETTA LÖSNINGAR INOM DEKOR
Har du inte redan en klar bild av hur ditt fordons dekor ska se ut så designar vi upp en unik dekor anpassat efter din verksamhet och ditt fordon. Ibland passar stora och utmärkande logotyper bäst men ibland går det att nöja sig med enkla logotyper.
Vi designar, monterar och levererar ett färdigt ressultat med snabb leverans.


 


 
 
Göteborgs Elteknik
Volvo V70nn
Logotyp, tvåfärgad matt formskuren vinyl på sidorna och enfärgad hemsideadress på bagageluckan.
 
  Tryck på bilden för större format!  

 
 
Xtremt.se
Peugeot Partner
Flerfärgad formskuren vinyl runt om i flera lager med skuggeffekt.
 
  Tryck på bilden för större format!