FORMSKURNA OCH ANPASSADE KLISTERMÄRKEN
Unika och anpassade klistermärken i alla former och storlekar. Vi erbjuder ett stort sortiment av varningsmärken, förbjudsskyltar etc. men sätter de unika och anpassade klistermärkerna i fokus. Vi skapar unika och formgivna självhäftande och formskurna märken printade i 4-färg anpassade just dina ändamål.
Det kan vara din logotyp, din slogan, ditt erbjudande eller ett sätt att sprida ett budskap.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
För att beställa kontakta oss för snabb leverans. Vi levererar snabbt och enkelt.

STORLEKAR OCH MODELLER
I dagsläget har tekniken kommit så långt så att vi kan skapa klistermärken i stort sätt helt utan begränsningar i storlek och form. Genom denna teknik kan vi även skapa heltäckande motiv för t.ex. ditt lastbilsflak eller din butiksfasad.
Men lika väl så skapar vi små klistermärken för att plombera förpackningar eller för att märka en kontrollerad produkt. Fantasin sätter gränserna.

VARNINGSSKYLTAR

Vi erbjuder ett stort sortiment av varningskyltar och informationsskyltar. Rökförbud, husdjursförbud, klämmrisk, brandsläckare och nödutgång är bara några exempel. Vi kan även special anpassa dessa skyltar efter dina önskemål.
Kontakta oss för att få reda på vad vi kan erbjuda just ditt företag.


VI ERBJUDER EN KOMPLETT LÖSNING

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en totallösning. Saknar du material för att printa skapar vi detta. Enkla som avancerade motiv, vi löser allt.
Har du redan ett färdigt material kan vi oftast leverera små som stora ordrar snabbt och enkelt.