EN KOMPLETT DISTRUBITION AV TJÄNSTER
Vi på Vectorized.se kan erbjuda dig en hel mängd tjänster, allt från logotyp framställning och design till färdiga presentationsmaterial såsom visitkort, brevpapper, banderoller, rollups och hemsidor.
Här nedan går vi genom några av de tjänster vi erbjuder dig och din verksamhet så att du får en klarare bild av vad det är vi erbjuder just dig.
Tveka inte att höra av er för mer information eller för att stämma träff för ett personligt möte där vi kan träffas och se hur vi kan förverkliga era drömmar och visioner.


DISPLAYPRODUKTER

I dag är det viktigare än någonsin att synas i alla miljöer, att få sina produkter och sitt varumärke igenkänt och uppmärksammat. Vi erbjuder en mängd olika färdiga lösningar inom profilering och display för att du enkelt och kostnadseffektivt ska kunna skapa en seriös och intressant display ute på mässor eller i butik och kontor.


Banderoller
Rollups
Skyltning
Dekor
Ettiketter
Klistermärken
Flyers
Reklamblad
Reklam


PRESENTATIONSMATERIAL

För att få kunden att fatta tycke för ditt varumärke och sortiment av varor eller tjänster gäller det att visa upp en seriös och förtroendegivande bild direkt vid första anblick. Vi hjälper dig att ta fram en komplett serie av presentationsartiklar och material för att skapa en enhetlig och modern stil och design att stå på. Tidigare har detta varit något unikt för de stora företagen men nu är det enklare än någonsin att även för det minsta företaget att skapa sig en unik presentation.


Logotyp
Visitkort
Profilkläder
Hemsida
Reklamblad
Flyers
e-Nyhetsbrev
Fordonsdekor
Displayinredning


MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET

E-butiker, hemsidor, portaler och forum är i dag något otroligt använbart och effektivt. Ett varumärke som inte presenteras på Internet i dag är i mångas ögon ett varumärke som inte håller samma höga standard och inger inte samma förtroende.
I dagens läge söks det i närmare av 60% av all konsumtion efter information via Internet på sökmotorer som t.ex. Google innan något inhandlas eller beställs.
Detta gör att det har blivit viktigt att synas, och att synas på rätt sätt.
Vi hjälper dig att täcka upp dina behov och skapar eller moderniserar en hemsida som passar just dig och din verksamhet.