VI ERBJUDER DIG KOMPLETTA LÖSNINGAR INOM ROLLUPS
Rollups är ett modernt och enkelt sätt att visa upp sin profil och att synas i många olika miljöer. Tack vare den smidiga reseförpackning som följer med samtliga av våra rollups transporteras den lätt mellan olika miljöer såsom mässor, butiker, utställningar etc.
Vi erbjuder dig kompletta lösningar oavsett om du har ett färdigt material eller om du önskar att vi framställer ett anpassat material till just dina rollups. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig högkvalitativa, snygga och kontnadseffektiva presentationslösningar.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION
För att beställa kontakta oss för snabb leverans. Vi levererar snabbt och enkelt.

STORLEKAR OCH MODELLER
Vi erbjuder rollups i flera olika storlekar och prisklasser. Välj först mellan om du önskar vår lösning RollUp CLASSIC med en lite enklare fot eller vår RollUp DESIGN med en snyggare och mer estetisk fot utan utstickande stödben.


FÖTTER OCH MATERIAL
Vi presenterar här nedan två olika förslag på fötter men vi kan i övrigt även erbjuda ett stort antal material för själva duken. I de flesta fall så använder vi enbart vår högkvalitativa duk som tål att rullas upp och ner åtskilliga gånger utan att slitas och tappa färg, men vid speciella önskemål har vi ett stort sortiment av lösningar som passar alla tänkbara behov.
Alla våra rollups erbjuds i antingen matt eller blank finish. Har du ett material av mycket god kvalitet med utmärkta detaljer eller upplösning kan den blanka filmen passa allra bäst då den återger en högre kontrast än den matta medans den matta passar bäst i de flesta fall där oftast inte upplösningen på t.ex. en bakgrundsbild är så högupplöst att den blir knivskarp i storformat av detta slag. Är du osäker vad som passar just din rollup fråga oss för att få ett snabbt och säkert svar.

RollUP CLASSIC 4-färg:
Vår modell Classic är en otroligt prisvärd lösning av högsta kvalitet.
En något enklare modell av fot men med samma höga kvalitet av film som vi alltid använder.
Finns att beställa i måtten:
85 x 200 cm 1596:- *
100 x 200 cm 1756:- *

RollUp DESIGN 4-färg:
Vår kvalitetslösning med designad fot av absolut topkvalitet.
4-färg print på vår högkvalitets film som vi alltid använder.
Finns att beställa i måtten:
83 x 200 cm 2396:- *
96 x 200 cm 2636:- *
116 x 200 cm 2796:- *


* Pris exklusive moms och frakt. Aktuella rabatter är ej avdragna.